Tanja Skaza

Solastnica podjetja Plastika Skaza

Solastnica podjetja Plastika Skaza, ustanoviteljica Inštituta Skaza  in Gibanja spremembe vredna, z 20 letnimi vodstvenimi izkušnjami. Znana kot prenašalka izkušenj, znanj, motivatorka in avtorica knjige Spremembe vredna.

Je pristna, pogumna, vztrajna in vizionarka. Vedno je pripravljena na izboljšave in, če jo potrebuješ, je zate tukaj. Zaveda se, da je samo timsko delo tisto, kjer se prispevek posameznika lahko vidi v mnogokratniku ekipe. Vodi z zgledom in navdihom. Delo opravlja srčno, predano, strastno in odgovorno.

Kako lahko pomembno prispevate k gradnji novodobne organizacije srčnih in uspešnih zaposlenih?

Uspešne organizacije gradijo odlične in zavzete ekipe. Od nas samih pa je odvisno ali bodo sodelavci in zaposleni naša najboljša ali pa najslabša reklama.

Tanja Skaza vam bo predstavila, zakaj so vrednote in prepričanja tako pomembna v življenju.  Ali si tudi vi rečete vsako leto, novo leto, novi jaz. Bolj, ko boste delali na sebi, bolj boste živeli srečno življenje, tako doma kot v službi. Vrednote nas vseskozi vodijo in usmerjajo na naši poti, tudi ko se odločimo za zaposlitev. Vse se začne pri nas (ko bomo pozitivni, srečni, produktivni, bomo takšne ljudi privlačili). Obljubi vam, da ko bodo vaše osebne vrednote usklajene z vrednotami podjetja, boste naredili največji doprinos za podjetje. Odlične organizacije ustvarjajo odlični timi in ne vrhunski posamezniki. Vrhunski posamezniki rušijo kulturo organizacije in vrednote. Vse se začne pri našem odnosu. Ko boste vedeli kdo ste, kaj želite in zakaj delate to kar delate. Ne ustrašite se izziva, ampak pogumno, strastno in odgovorno, določite cilje. Natrenirajmo svoj um s pravimi vrednotami, ki nam bodo pomagale živeti srečno življenje in postati boljša oseba.