Adma - Špela Munih Stanič

Špela Munih Stanič

trenerka komunikacije, strokovnjakinja za vodenje in dvig zavzetosti, AGILIA d.o.o.


Predavateljica mag. Špela Munih Stanič je mednarodno licencirana mojstrica praktiknevro-lingvističnega programiranja (INLPTA), svetovalka in poslovni coach. 25-letne vodstvene izkušnje dela z ljudmi, v različno velikih podjetjih in različnih panogah, prenaša v svoja predavanja.
Leta 2016 je prejela nagrado Artemida, ki jo Združenje manager podeljuje vodilnim managerkam v Sloveniji za prevzem najvišje vodstvene funkcije. Leta 2018 je kot generalna direktorica, Javni gospodarski zavod Brdo, z več kot 200 zaposlenimi, ki posluje z vidika vodenja ljudi v najzahtevnejši panogi – turizmu, pripeljala med slovenska hitro rastoča podjetja – Gazele.

MOJ ODZIV JE MOJA ODGOVORNOST

V spreminjajočem se okolju smo soočeni z različnimi situacijami, tudi neugodnimi. A to še ni razlog za osebno nezadovoljstvo ali nespoštljivo komunikacijo z drugimi. Razumevanje, kako drugačni smo in od česa so odvisni naši odzivi zmanjšuje konfliktnost in stres v vseh situacijah ter gradi odnose. Veste, kako deluje vaš um? Kako filtrirate in interpretirate informacije in dogodke iz okolja? Lahko vplivate na druge? Do kam seže vaša odgovornost? Zakaj spremembe niso za vse enako težke? Okrepite svojo čuječnost. Vzemite platno in škarje v svoje roke!