Petra Škarja

[ predavateljica in avtorica petih knjižnih uspešnic ]

Bodi, kar si; delaj, kar te veseli, je njeno osnovno vodilo. Spodbuja podjetnost in ustvarjalnost. Zelo ljuba ji je misel Alberta Einsteina: “Vesolje nam ne bi posadilo sanj v naša srca, če mi ne bi dalo tudi moči, da te sanje uresničimo.”

Sicer avtorica več knjižnih uspešnic, med katerimi pravijo, da je najuspešnejša Ameriški milijonarji so spregovorili, ki je prevedena v hrvaščino, angleščino, ruščino in prodane avtorske pravice na Kitajsko. No, zanjo je sicer najuspešnejša knjiga CAMINO – Od suženjstva do svobode, ki se je dotaknila največ src in spremenila največ življenj …

Kot govornica je bila povabljena v Šanghaj ob izdaji knjige za tamkajšnji trg, sicer predavala v več podjetjih (med njimi tudi Salonit Anhovo d.d., InDependence International d.o.o., Nepremičnine Ljubljana d.o.o., Pivovarna Laško Union d.o.o., Atlantic Group, TIKO PRO d.o.o., OVEN Elektro Maribor, d.o.o., Zavarovalnica Triglav d. d. (oddelek klicnih centrov), Vezovišek & Partnerji d.o.o., Synergy Worldwide, Tu-val d.o.o. …), knjižnicah, šolah in mladinskih centrih ter drugod (TEDx Novo mesto, Kongres podjetnikov Slovenije, SPIRIT javna agencija, MOS Celje, Center za podjetništvo in turizem Krško, Pametna špica (VERN, Zagreb), Start:up Maribor, ZdruženjeBalkan Business Association, Rotary klubi … ).

[ Releated Sessions ]

All Sessions by Petra Škarja