Branko Žunec

[ Direktor, mednarodni poslovni trener, coach in svetovalec ]

Je certificiran za vrhunske vsebine na področju razvoja podjetij, vodstvenih veščin in razvoja ključnih kadrov v podjetjih.
Brankovi treningi so začinjeni s hudomušnostjo, ki še tako zahtevne vsebine treningov in coachingov odlikuje z lahkotnostjo.

V svojih 20 letih delovanja v Sloveniji in mednarodno je na tem področju izvedel preko 16.000 ur treningov, delavnic in predavanj, ki narekujejo smernice razvoja kadrov. Sodeloval je pri več kot 100 izjemnih zgodbah o uspehu, razvoju in napredku podjetij. Odličnost BMC programov potrjuje zadovoljna referenčna lista podjetij, med katerimi so podjetja, uvrščena tudi med TOP 100 svetovnih blagovnih znamk.

Branko je mojster »business intelligence« in ZKP (zdrave kmečke pameti), ki jo širi po Sloveniji.
Vsebino, ki jo podaja naprej, tudi »živi«. Je avtor številnih strokovnih člankov in video vsebin.
Piše edinstvene nasvete tedna, ki jih bere že več kot 20.000 ljudi v slovenskem biznisu.
Prispevki, ki jih podaja na LinkedInu, so od slovenskih avtorjev med najbolj branimi, njegova razmišljanja in prispevki so citirani v številnih objavah, dogodkih in na konferencah.
Med njegovimi najbolj znanimi avtorskimi deli sta priročnika s področja voditeljstva Leadership ob jutranji kavi in Uživajmo v pogajanjih.

Branko resnično verjame v odličnost vsakega posameznika in moč zmagovalne miselnosti. Z izjemno energijo jo deli z udeleženci svojih izobraževanj. Njegovi motivacijski pristopi so strokovno podkovani, enostavni za uporabo in … Delujejo!

[ Releated Sessions ]

All Sessions by Branko Žunec