Saša Einsiedler

KOMUNIKACIJSKA TRENERKA IN MEDIATORKA

Saša Einsiedler je licencirana trenerka uspešnosti po Jacku Canfieldu, mednarodna trenerka Persolog® osebnostni profil – DISK®, licencirani hipno-transformativni coach RTT (Rapid Transformational Therapy by Marisa Peer), komunikacijska trenerka in svetovalka, mediatorka ter licencirani DreamBuilder coach.

Govori z velikim navdušenjem in z izjemno energijo popolnoma prevzame vsako občinstvo, zato ni čudno, da je bila z veliko večino izglasovana za Najboljšo predavateljico leta 2020.

Je avtorica dveh priročnikov: Moja samopodoba je moja odločitev in Trening komunikacije in javnega nastopanja s Sašo Einsiedler, s svojimi članki se pojavlja kot avtorica na različnih portalih o poslovnem uspehu, osebni rasti ter drugih. Že nekaj let pa ima tudi redno svetovalno rubriko v reviji Zarja/Jana, »Saša, na pomoč!«. Je poslovna ženska, svoje podjetje ima že dvajset let, in mama petih otrok.

Strategije za doseganje osebnega in poslovnega uspeha uspešno tudi živi in ima otipljive rezultate, kajti verjame, da je uspeh dosegljiv vsem.

10 PRAVIL DELOVANJA UMA

Naš um je priden delavček, ki nas uboga na vsakem koraku in nam skuša ugoditi. A um se je naučil določenega ravnanja že v našem zgodnjem otroštvu. In mnogo nalog, ki jih opravlja za nas, ni več takšnih, kot so bile takrat. Pomembno vprašanje, ki si ga je dobro postaviti je, kakšna so torej moja prepričanja? Na predavanju se bomo naučili, kako prepričanja prepoznamo in predvsem, kaj lahko naredimo, da jih zamenjamo, in naredili skupinsko vajo za sprostitev.