Sandra Preradović

Svetovalka za metodo SITA

Sandra Preradović kot diplomirana sociologinja kadrovskega managmenta svoje bogate izkušnje in znanja že  vrsto let prenaša na posameznike, različne time in skupine znotraj podjetji in ustanov. Je del ekipe pri izvedbi metode SITA, ki deluje na področju osebne in poslovne odličnosti. Kot certificiran coach je odlična v motivaciji za osebnostni razvoj, ki temelji na razumevanju človeške fiziologije, nevrologije in psihologije.

V praksi združuje velik nabor orodij, ki izvirajo iz gestalta, realitetne šole in transakcijske analize. Radostijo jo rezultati ljudi, ki z njeno pomočjo in merljivimi orodji metode SITA preidejo v stanje »koherence srca« za opolnomočenje skozi fiziološki proces.

VAŠ PREKLOP V IZKLOP

Ali veste, da je za “izklop glave” odgovorno srce in srčna koherenca? V pradavnini je imel človek kaotičen srčni utrip le v življenjski nevarnosti, danes ga imamo večkrat dnevno ali celo večino dneva. Kako to preseči? Umiriti srčni utrip z zavestnim vdihom in izdihom. To je vaš daljinec, da spočijete glavo. Pokazali vam bomo, kako to doseči in polno živeti v tem trenutku, ki je edini, na katerega imamo vpliv.