Kaj je ADMA prireditev na prostem in komu je namenjena?

Več kot petindvajset let izkušenj in grajenja odnosov z gosti, bralci, oboževalci in nastopajočimi nas je pripeljalo do tega, da se lahko pohvalimo z dejstvom, da je ADMA prireditev na prostem postala najkakovostnejša izbira za vse, ki jih zanima področje podpore menedžmentu.

ADMA je blagovna znamka, ki povezuje vse, ki verjamejo, da je učinkovita podpora nepogrešljiv del uspešnih poslovnih organizacij.

Učinkovita podpora predstavlja pomemben člen, ki gradi in povezuje odnose na ravni celotne organizacije. Nove tehnologije in oblike dela tudi na tem področju zahtevajo nenehno razvijanje kompetenc na področju reševanja konfliktov, sodelovanja, kritičnega razmišljanja, upravljanja z ljudmi, organizacijskih sposobnosti, čustvene inteligence, etične presoje in odločanja ter kognitivne fleksibilnosti.

Opremili vas bomo z inspiracijo, navdihom, druženjem in mreženjem.

Vabljeni v družbo, kjer razvijamo najboljšo podporo menedžmentu!

Kaj pridobite z udeležbo?

Četrtek

Četrtek bo posvečen strateškemu razmišljanju in razvijanju ključnih mehkih veščin prihodnosti. Nastopajoči bodo poudarili pomen poznavanja široke slike in vam razkrili bistvo menedžerskega razmišljanja.

Petek

Petek bo v znamenju učinkovitosti. Postregel bo s prijemi in tehnologijami za večjo produktivnost na delovnem mestu. Nastopajoči vas bodo opremili s konkretnimi prijemi za spopadanje z vsakodnevnimi poslovnimi izzivi.

Sobota

Sobota bo namenjena uravnoteženosti. S pomočjo meditacije, osebnih zgodb in znanja nastopajočih se bomo spoznali s tem, kako se soočati s stresom. Adma prireditev na prostem bomo zaključili z okroglo mizo in pogledi direktorjev.

Stopite z nami v ADMA svet!

Revija ADMA

Kaj prejmete ob naročnini?

  • neomejen dostop do portala ADMA www.adma.si
  • 6 tiskanih revij ADMA
  • ugodnejšo vstopnino za ADMA prireditev na prostem

Izidi revije v letu 2020:

  • 21. januar,  3. marec, 5. maj, 7. julij, 22. september in 8. december 2020