Kaj je Kongres ADMA in komu je namenjen?

Več kot petindvajset let izkušenj in grajenja odnosov z gosti, bralci, oboževalci in nastopajočimi nas je pripeljalo do tega, da se lahko pohvalimo z dejstvom, da je Kongres ADMA postal najkakovostnejša izbira za vse, ki jih zanima področje podpore menedžmentu. ADMA je blagovna znamka, ki povezuje vse, ki verjamejo, da je učinkovita podpora nepogrešljiv del uspešnih poslovnih organizacij.

Učinkovita podpora predstavlja pomemben člen, ki gradi in povezuje odnose na ravni celotne organizacije. Nove tehnologije in oblike dela tudi na tem področju zahtevajo nenehno razvijanje kompetenc na področju reševanja konfliktov, sodelovanja, kritičnega razmišljanja, upravljanja z ljudmi, organizacijskih sposobnosti, čustvene inteligence, etične presoje in odločanja ter kognitivne fleksibilnosti.

Opremili vas bomo z inspiracijo, navdihom, druženjem in mreženjem. Vabljeni v družbo, kjer razvijamo najboljšo podporo menedžmentu!

Kaj pridobite z udeležbo?

Ponedeljek

Ponedeljek bo namenjen uravnoteženosti. S pomočjo meditacije, osebnih zgodb in znanja nastopajočih se bomo spoznali s tem, kako se soočati s stresom. Kongres ADMA bomo zaključili z okroglo mizo in ADMA druženjem.

Torek

Torek bo posvečen strateškemu razmišljanju in razvijanju ključnih mehkih veščin prihodnosti. Nastopajoči bodo poudarili pomen poznavanja široke slike in vam razkrili bistvo menedžerskega razmišljanja.

Sreda

Sreda bo v znamenju učinkovitosti. Postregla bo s prijemi in tehnologijami za večjo produktivnost na delovnem mestu. Nastopajoči vas bodo opremili s konkretnimi prijemi za spopadanje z vsakodnevnimi poslovnimi izzivi.

Programski svet

Peter Ribarič

Direktor Planet GV

Polona Koštomaj

Poslovna direktorica Planet GV

Suzi Asfour

Predsednica Zveze klubov poslovne odličnosti Slovenije

Stopite z nami v ADMA svet!

Organizacijska ekipa

Peter Ribarič

Direktor Planet GV

peter@planetgv.si

Polona Koštomaj

Poslovna direktorica Planet GV

polona@planetgv.si

Lena Peterka

Organizator poslovnih dogodkov

lena.peterka@planetgv.si

Revija ADMA

Kaj prejmete ob naročnini?

  • neomejen dostop do portala ADMA www.adma.si
  • 6 tiskanih revij ADMA
  • ugodnejšo vstopnino za kongres ADMA

Izidi revije v letu 2021:

  • 29. januar,  26. marec, 4. junij, 3. september, 29. oktober in 17. december 2021