Margareta Ana Bole

Fizioterapevtka in alternativna terapevtka

Margareta Ana Bole je po poklicu višja fizioterapevtka z dodatnimi znanji in ustreznimi certifikati na alternativnem področju. Poleg tega je pisateljica, pesnica, glasbenica, manekenka in po duši umetnica. Zgolj klasična fizioterapevtska izobrazba ni zadostila njenemu osebnemu videnju popolne rehabilitacije pacientov. Po več letih dela kot fizioterapevtka, kjer je delala z vrhunskimi športniki in člani vladne delegacije se je odločila za samostojno pot. Zaradi želje po nečem več in zaradi izostrenega notranjega čuta se je izobraževala na alternativnih področjih: Shiatsu terapija z diagnostiko – British Shiatsu School International, Anglija, Kitajska tradicionalna medicina – Peking, Kitajska, Vedska filozofija – Mayapur, Delhi – Indija, Psihokibernetika Esenov – Gordana Vadana Kurdikova, Reiki – Milorad Pecarski – Maha Shiva Das, Pula, Hrvaška, Tajska masaža – Bankok, Tajska.
Skupek življenjskih in delovnih izkušenj jo je pripeljal do spoznanja, da je človek celostno bitje in da ga je potrebno tako tudi tretirati.

Pomen uravnoteženosti posameznika za uravnoteženost podjetja

Sobota – 19. september | 9.30

Človek je celostno bitje. Le kot celostno bitje deluje uravnoteženo. Kako dosežemo to celostnost, ravnotežje (energija/materija), kakšna je osnovna »matrica« in kaj je teorija petih elementov – česa nas uči? Udeleženci bodo ozaveščeni o tem kakšna je povezava med fizičnim in energetskim nivojem, kako doseči stabilnost (telesno zdravje, energetsko pretočnost), kako umiriti nihalo in s tem doseči zavestno prisotnost (boljšo učinkovitost, sproščenost, energetsko pretočnost) ter kako uravnotežiti pet elementov in s tem vplivati na lastno psihofizično zdravje in posredno na zdravje podjetja. Z boljšim psihofizičnim ravnotežjem – višjo vibracijo oz. s svojo celostno strukturo, zaposleni vplivajo na spremembe.