Kaja Strniša

mag. komunikologije, soustanoviteljica podjetja BRST psihologija

Kaja Strniša se je že v svoji magistrski nalogi ukvarjala z vprašanjem vpliva Instagrama na telesno samopodobo med dekleti. Izvaja sklop delavnic, ki se ukvarjajo s področji krepitve samopodobe, obvladovanja anksioznosti/tesnobe ter soočanja s stresom in preprečevanjem izgorelosti. Poleg lastnih delavnic vodi izobraževanja v različnih podjetjih in organizacijah. Izdala je e-knjigo za krepitev dobre samopodobe ter spletni tečaj za lažje obvladovanje stresa. O različnih tematikah s področja psihologije pa piše tudi spletne članke za svoj blog.

Njen moto: Moja največja motivacija v življenju je premagati ovire, strahove in šibkosti, jih spremeniti v priložnosti in s tem postati boljša oseba vsak dan posebej. Zjutraj se skušam zbujati čim bolj pozitivna in vesela, zvečer pa se trudim biti vsak dan hvaležna za vse lepe stvari, ki mi jih ponuja življenje.

Zdrava podoba osebnosti

Petek – 22. maj | 11.15

Dobra samopodoba predstavlja prvi korak k dobremu počutju. Kadar je naša predstava o sebi dobra, lažje dosegamo cilje, smo bolj samozavestni in bolj vemo kaj si želimo ter kaj si zaslužimo. Namen delavnice je, da v sproščenem okolju odkrijemo svoje potenciale, se naučimo nekaj novega o sebi, si dvignemo samozavest ter izboljšamo predstavo o sebi. Preko različnih vaj bomo odkrili svoje pozitivne lastnosti in karakteristike ter se naučili, kako jih lahko poudarimo in izrazimo. Spoznali bomo, kaj pomenijo pomanjkljivosti in ugotovili, če so te resnično slabe, ali pa jih lahko obremo sebi v prid. Poskušali bomo ugotoviti, katere stvari nas pri sebi preveč obremenjujejo ter se naučili, kako jih lahko sprejmemo ali spremenimo. Delavnica je skupek različnih vaj, medsebojnega pogovora, reševanja problemov in podajanja znanja.