Diana Brandl

Coach, trener in mednarodna predavateljica

Diana Brandl je diplomirala iz mednarodnega upravljanja in managementa, s specializacijo s področja upravljanja pisarne. Pred kratkim jo je Global Digital Women imenoval za žensko tedna.
V vsej svoji karieri je uspešno sodelovala z izvršnimi direktorji globalnih korporacij, kot je Sony. Sodeluje s strankami, kot so Microsoft, Procter&Gamble, Mercedes, Telekom, TUI, Merck Pharma, Roche Pharma, Švicarska televizija, in hkrati poučuje na poslovni šoli ZfU v Švici in na Gospodarski zbornici v Berlinu, Nemčija.
Diana se ponaša z bogatim znanjem in izkušnjami iz komunikacij ter je dinamična v mreženju. Nenehno podpira vlogo poslovnega asistenta z nastopanjem na mednarodnih prireditvah in objavljanjem različnih člankov v Nemčiji in tujini, s poudarkom na digitalni preobrazbi, osebni blagovni znamki, strateškem mrežju, mentorstvu, raznolikosti in družabnih medijih.
Sama se ima za del digitalne generacije in je delovala v svetu zagonskih podjetij, kjer je vnovič odkrila svojo vlogo poslovne asistentke s 17-letnimi poklicnimi izkušnjami v generaciji novega dela. Iz prve roke nas seznanja, kako je sodelovati z milenijskimi menedžerji in kako pomembno je pripovedovanje zgodb pri brušenju svojega profila.

Agilna in inovativna podpora menedžmentu – ste pripravljeni na prihodnost?

Četrtek – 21. maj | 9.45

Sodobni poslovni asistenti morajo zase najti ustrezno mesto v prihodnosti, povečati svojo prepoznavnost, bolj strateško delovati, mrežiti in hkrati misliti tudi na svoj karierni razvoj. Digitalna doba je ravno pravšnja platforma za vse to. Zdaj je pravi čas, da proaktivno spodbudimo preobrazbo poklica, saj digitalna preobrazba prinaša neverjeten potencial za odgovornosti poslovnih asistentov. Pomembneje kot kdaj koli prej je obrusiti svoje profile in oblikovati nov portfelj. Novo delo pomeni povezovanje na vseh ravneh in omogoča preprosto razpoznavnost. Vendar to zahteva inovativne in okretne asistente, ki nimajo le poguma, ampak so tudi pripravljeni na prihodnje trende. Ste pripravljeni na pisarno prihodnosti?

Digitalna orodjarnica

Četrtek – 21. maj | 11.30

Aplikacije, orodja in blogi – vse to je potrebno za spopadanje z izzivi digitalne dobe. Naučite se, kako se potopiti v svet digitalnih pripomočkov, kako ravnati z njimi in kako jih učinkovito uporabljati za svoje delo.