Brigita Langerholc

NEKDANJA VRHUNSKA ŠPORTNICA, olimpijka in Bloudkova nagrajenka

Brigita Langerholc je nekdanja vrhunska športnica, olimpijka, Bloudkova nagrajenka, univ. diplom. ekonomistka (University of Southern California), in mag. menedžmenta neprofitnih organizacij (FDV). Poklicno pot je začela na Olimpijskem komiteju Slovenije in v Atletskem klubu Radovljica, nato pa je stopila na samostojno karierno pot, predvsem pri vodenju in izvajanju mentalno-sprostilnih tehnik, aktivnih delovnih odmorov, korporativnem wellnesu in joge v izobraževalnih ustanovah in v podjetjih.

Dokončala je šolanje bioterapije, je Reiki I. terapevtka, certificirana učiteljica joge I. stopnje, certificirana in licencirana NLP trenerka, licencirana trenerka atletike, strokovna delavka II. v športu, inštruktorica Jose Silva metode in del ekipe Sophia Academy, executive MBA program. Svoje dolgoletne športne izkušnje združuje z znanji in veščinami, ki jih je pridobila v tujini in Sloveniji ter jih predaja posameznikom in zaposlenim v podjetjih.

VIZUALIZACIJA ZMAGOVALCEV

Predavanje za vse, ki bi se radi naučili sprostiti in vizualizirati za uspeh. Tvoj Um mora biti najprej zmožen vizualizirati, si predstavljati, naslikati in domišljati, kaj želi, da bi to doseglo tudi tvoje telo, preden je le-to pripravljeno za uspeh.